Realisatie
Onze specialisten gaan voor kwaliteit...
Naar realisatie
Beheer
Goede zorg en service is het begin van onderhoud...
Naar beheer

171 woningen in de wijk Lombok in Arnhem

bouwproject
Bouwproject Bouwproject Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

171 woningen in de wijk Lombok in Arnhem

Het repareren en/of vervangen van zink werk. Dit betreft de goten en hemelwater afvoeren. Aan de voorgevel d.m.v. zink en aan de achtergevel d.m.v. PVC. Het repareren en/of vervangen van de dakbedekking van de platte daken en dakkapellen. Het vervangen van de oude dakramen door nieuwe Velux dakramen. Een uitzondering zijn de recent vervangen dakramen. Het plaatsen van HR++ isolatieglas waar nog enkel glas of isolatieglas ouder dan 15 jaar zit. Met uitzondering van enkele specifieke ramen. Dit zijn de ramen waar het vanwege de detaillering onmogelijk is om isolatieglas te plaatsen of welke een historische waarde hebben.

Herstellen van door houtrot aangetaste ramen, deuren, kozijnen en betimmeringen. Het vervangen van ramen en deuren. Soms omdat bestaande onderdelen niet geschikt zijn om isolatieglas in te plaatsen, soms omdat ze zodanig door houtrot zijn aangetast dat ze niet meer te herstellen zijn. Maar er worden ook onderdelen vervangen om de historische details terug te krijgen.

Alle woningen worden aan de buitenzijde geschilderd. Daar waar door onze werkzaamheden buiten aan de binnenzijde ook wijzigingen leveren we "aflak klaar" op. Nalopen en waar nodig vervangen van hang- en sluitwerk en plaatsen van nieuwe cilinders. Het herstellen van de schoorstenen waaronder het voegwerk en de loodaansluitingen. Herstellen van voegwerk.

Disclaimer