REALISATIE

Optimale service, beperkte overlast

Het resultaat telt, maar…
Natuurlijk, bij elk project draait het om het resultaat. Maar ook de route daar naartoe, de relatie maakt het verschil. Bij ons telt:  ‘beperkte overlast, optimale service’.  De uitvoering van de diverse werkzaamheden zorgt altijd voor een aanpassing in het dagelijkse leven. Echter, door te blijven communiceren over de werkzaamheden, de planning en de uitvoering zorgt het team van Peter van de Kerkhof ervoor dat de onderhoudswerkzaamheden zo min mogelijk als overlast worden ervaren.

Divers vastgoed
De werkzaamheden die behoren tot de dagelijkse taak van het team zijn zeer divers te noemen. Dat ziet u terug bij onze referenties, maar ook in onze specialiteiten. Als team zijn we bovendien gewend om vastgoed in de breedste zin van het woord aan te pakken. Van woningen tot kantoren, van scholen tot bedrijfspanden.

Duurzaam en energie
Uiteraard kiezen we doorgaans voor de meest energie-duurzame oplossingen. Dat hoort bij ons manier van denken en uitvoeren. Denk dan aan de keuzes voor beglazing en de materialen en keuzes bij binnenrenovatie. Wij geven duurzaamheid een praktische vertaling; wat is nuttig en noodzakelijk. Oplossingen die maakbaar zijn, maar ook betaalbaar. Want we houden bij (extra) investeringen in duurzaamheid rekening met de terugverdientijd.  

 

 

Schilderen

 

 

Interieur
renovatie

 

 

Binnen
renovatie

 

 

Beglazing

 

 

Dak- en gevel
renovatie

 

 

Hout-
sanering

 

 

Terrein-
inrichting

 

 

Vloer-
afwerking